Utforska den vackra Villa Gallus

Lär känna vårt boende

Ta en rundtur i Villa Gallus

Villa Gallus är ett hus med två våningar och rymmer upp till 8 personer. Första våningen är huvudvåningen, där du hittar ett kök, matsal, vardagsrum, 3 sovrum och 2 badrum. Utomhusåtkomst är tillgänglig framifrån och bak på huset som förbinder hela huset. 

På andra våningen finns det stora sovrummet och badrummet, detta rum har en privat terrass och en balkong med utsikt över poolområdet. Takterrassen kan nås med en unik spiraltrappa. I källaren hittar du en vinkällare. 

Villa Gallus är fodrad med natursten som ger den en varm och unik känsla. De frodiga växterna runt hela huset ger avkoppling och stor avskildhet. Villan är full av unika detaljer som du inte stöter på så ofta. 

Framför huset finns en privat pool med solstolar samt en lounge med utsikt över poolen. På baksidan av huset erbjuder villan en öppen ugn och grill med ett stort naturstenbord som rymmer 8 personer.


Rum och badrum

Villa Gallus erbjuder 4 rum som rymmer upp till 8 personer. Alla sovrum och badrum är utrustade med väsentliga nödvändigheter. Det finns en garderob i varje rum. Varje rum har sitt eget ljus på nattduksbordet vid sängen. 

Rum nr. 1 har en dubbelsäng med utsikt över poolen. Oberoende dörr möjliggör åtkomst till utsidan utan att gå igenom huset. Eget badrum är anslutet till detta rum.


Rum nr. 2 har 2 enkelsängar med stort fönster. Badrummet delas med ett annat rum.


Rum nr. 3 har en dubbelsäng med stort fönster. Badrummet delas.


Rum nr. 4 är ett sovrum och separeras från resten av en spiraltrappa. Den har en balkong med utsikt över poolområdet, en privat terrass och ett stort badrum.


Funktioner i villan

WIFI 

Tillgång till internet i hela huset


Kapacitet 

Villan rymmer upp till 8 personer


Välbefinnande 

Njut av den privata poolen


Espressomaskin 

Finns i köket


Utedusch

Visa efter pool utomhus


Spjälsäng 

Villa erbjuder en babysäng vid behov


Säker 

Förvara dina saker säkra i kassaskåpet


TV 

TV för att underhålla dig